Welcome to my blog :)

Sunday, 14 July 2013

New Life at KUIM & Story Sad :'(


Hyeee blogger :') Now i at KOLEJ UNIVERSITI ISLAM MELAKA . Pengajian DIPLOMA KAUNSELING . Hope one day i can be a good caunselor ;) Amin . In sha Allah . Pray for me k . Now , i have new friends like eyda , pyka , ainaa , kak ieyka , kak jiha , kak ayu , shera and madi . Kami satu bilik iaitu bilik 13-02 blok Saidina Hussein :') Hmm , story sad ? Ohh god . Ya Allah , berikan lha aku kekuatan . Sesungguhnya hambamu ini selemah lemahnyee . Hmmpp :'( Fauzie Shariff , can you stop do like this ? Sakit wehh hati aku . Aku sayang kau :'( Even , aku da kuat . Aku ego depan kau . Hati aku sayang kau weh , masih harap kau ingat aku , rindu aku . Masih wehh . Takpeenah aku berpaling . Even di sini ade yg lg baik dari kau . Kau tetap aku tunggu . Why ? Allah tu lg mengetahui . Perasaan ni bukann aku yg nak , Allah yg bagi . Tolong paham aku kali ni . Just sekali je ni , tak boleee keee ? Hmmm :'( How so damn much sad . Ya Allah :'( Bismillahirahmanirahim . Ya Allah kau berikan lhaa hambamu ini kesabaran dan ketabahan . Amin . 

Miss you so much sayang :*


THANKS SEBAB SUDI BACA :)

Thursday, 3 January 2013




Holla , lame ken tak update blog ni . Sorry busy le , SPM candidate le . Ok , sekarang aku da freedom . Horeee , suke sehh . Bhahahahaha * jangan nak suke sangat nanti dapat duke :') Ok , tengok le gambar dekat atas tu . Sedih kan ? Mehh sini aku nak citee . Huh -_- aku dengan Mr. Him tak tahu ape status kiteorang . Lost contact terus . Ouhh , so sad lha . Tapi kekadang aku text die juga , sebab da rindu sangat kenn . Hmpp , tapi takpe lha . Tu takdir aku yang ditentukan oleh Allah right ? So sebagai manusie yang biase , aku hanye mampu menerima dengan hati yang terbuka . Dan aku berserah sahaje kepada Allah . InsyaAllah :') Semoga Allah memberi DIA kebahgiaan . Amin >,< Ok , sebelum aku tutup blog ni , aku nak menyatakan azam aku tahun 2013 ni * cube untuk menerima kekurangan diri dan ingin menjadi muslimah sejati . InsyaAllah . Doa kan yee :') Tu saje untuk hari ni . Byeee . Assalammualaikum ;)

Dear Mr. Him , semoga kau bahagia . Aku sentiase mendoakan kesejahteraan kauu . Sama sekali aku tak kan melupakan kau :') Terima Kasih kerana telah hadir dalam hidup aku walau hanye sementare ;)



THANKS SEBAB SUDI BACA :)

Followers