Welcome to my blog :)

Tuesday, 3 July 2012

Huh -,- Poningg.



Keliruu wif youu 

Hello, hihi. Lamee enn tak update. Rinduu seyhh, hahaha. Kayy, hari niyy aku tak balek hostel sbb aku nak siapkan keje kursus, thenn tadi aku balek hostel jap sbb antauu barang dekat kawann. Perghh, K.A. pandang akuu tadi macam tettt* saked hati akuu siakk. Weyhh, akuu balekk lhaa esokk! Kauu takyahh nak pandanng akuu cam uwhh! Bongok, err~ Kayy, stop talk about this. Menyaketkann hati akuu jee. See, my titlee. Poningg? Whyyy? Hahahha, kayy myy sayangg kembali pulang. Wahh! Sukee seyhh, tapi akuu pasti hanyaa sementaree sahajee. Thenn buat perangaii lagi. Akuu tak pahamm dengan diee. Diee nak apee, Tapi hati akuu tetap sayangg kauu gylee! Walauu kau sakedkann hati nieyy haa :) Kayy, that all forr todayy. :)
Walauu kauu saked kenn hati akuu, akuu tetap sayang kauu MR. HIM.



THANKS SEBAB SUDI BACA :)

Saturday, 23 June 2012

Kesediha -,-


kesedihan melande :/

Heyy, lame tak update da. Busy lerr, takde mase nak update. Niy baru ade mase, huh -,- kayy sebenarnye takde citerr. Dalam kehidupan aku niyy cume ade sedih jea. Kebahgiaan tuu datang hanyee sekejap jea, selebihnyee sedihh. Kenape yee? "DIE" kian beubah. Diee text aku cakap die nyesal buat aku dulu, tapi? die buat balek, sumpa sedih kott. Aku mulai rase, die tidak sayang aku! Kay, aku cubee tryy untuk bangun semulee, kuatkan diri. Aku nak buktikann yang aku kuat, tak lemah seperti yang disangke. Tapi hati aku tetap menanti kan kau, tetap sayang kau. Walauu kauu kiann jauh dengan aku, aku tetap akan tepatikan janji aku dear :/ Thats all for today, update yang paling sikit. No mood :'( kbyee, loveyou all .
hey sayang, aku sayang kauu gylee vavi. Stop buat cam niy, aku takut kau yang akan nyesal :/



THANKS SEBAB SUDI BACA :)

Sunday, 18 March 2012

Rindu kot |


rindu kau mase niey :/

-,- ni update yang last buat bulan march ni kott. Aku da nak balik hostel da, hrm hati ni nak balik. Tapi hati ni juga kate takyah balik. Tak tahu nape macam ni, ya Allah :/ tak sedap hati langsung ==' nape ea? Minta-minta lha takde pape yg berlaku. Okayy, see title aku. Rindu kau lha weyh, aku rindu kau sangat-sangat mase tu. Sumpa aku nak kau yang tu balik. Aku tak kan lupe kan mase ni, kali pertame and last kite pegi -,- Aku nak sangat cam ni lagi, tapi aku tawuu tak kan dapat punye. Kau da ade life kau, aku ni kau pinggirkan. Kau selalu sangat da buat aku cam tu. Kadang-kadang aku nak menangis lagi pun da tak bole. Then sekarang, aku nak balik hostel da. Kau tawu aku nak balek hostel, tapi kau buat perangai. Kau pikir ape ha? Kau memang kan? Sob sob. Thanks buat aku cam ni dear kbaii :'(
 
kesabaran aku memang benar diuji sekarang -,-




THANKS SEBAB SUDI BACA :)

Friday, 16 March 2012

HAPPY | SAD :'(

menunggu mu :/

Annyeonghaseyo  , cehh aku niey nak berbahase korea pulak :D sejak bile pulok kau minat korea ? hihi . mase mule mule aku tengok Lee Dong Wook berlakon , dari situ lha aku minat , huahua . ala , tu pun tengok cerite ler , kalau hero die tak ensem . tak le aku nak tengok ;p kau tengok aku da lari dari tajuk akuu . Happy? because? kikih . okay , aku jumpe Mr. Him tadi , hoho . lame seyh da tak jumpe die , dekat sekolah un jumpe cam gitu je . kadang kadang buat cam tak kenal . tadi baru dapat dating nan die . suke gyle babeng. da lame kot tak dating nan die , hoho . okay , jangan happy sangat lha der :/ Sad? die tetap berubah , then bile balik ruma , haram tak text aku . aku tunggu je , aku jugak kene text die . tu pun balas macam memang mintak penampau . padah padah le lambat , kesabaran aku memang benar benar diuji . sampai ade yang tak balas -,- yele , orang lupe akuu kenn . hrmm , mood takde da . kay lha kayboii ;)
Thanks happy kan aku dear -,- iloveyou .


THANKS SEBAB SUDI BACA :)

Thursday, 15 March 2012

| Kau Berubah |

Hey , aku da lame tak menaip dekat blog aku nieyy . Da gupe ape da blog aku niey , cam haram je . Huahuahua :D Hellow frends , aku busy siket lerr . Ea , lupe nak bagitahu aku da duduk hostel , so takde mase lha aku nak menaip dekat blog aku niey :/ Kembali dekat tajuk kitee , kau berubah lha weyhh . Sumpa kau da berubah , aku rinduu kot kau yang dulu , mane kau yang dulu . Sentiase sweet , memahami aku ? Mane ? Mungkin kau betul-II da berubahh . Kite da jarang gyle text kan sayang ? Kau sentiase busy right ? Takde mase untuk akuu . Kau sibuk dengan kawan kau , motor kau . Dulu kau penah cakap dekat aku , satu hari kau tak text aku , tak call aku hidup kau tak sempurne . Kalau kau tak jumpe aku satu hari , kau rase macam kau tak buat sesuatu , then sekarang ? Kau tak buat tu semue pon takpe right ? Takpe lha sayang , aku cube paham kau . Lg pun aku da duduk hostel , so kau bebas nak buat ape right ? Aku percaye kan kauu . Kalau kau bohong akuu , sokay lha . Aku terime je kot . Hope kau tak buat ape yg kau janji nan aku tuu ;) Sumpa aku rindu kau yang dulu . Kadang-II aku teringat mase mule-II kau mintak couple . Mane kau yang mase tu ? Hilang kee ? Kite sekarang pon da tak bole nak jumpe sangat . Ade je penghalang nyee , weyhh kau ingat AKU SAYANG KAUU ! Aku cube untuk pertahan kan hubungan kite nieyy , selagi aku bole pertahankan lagi . Walau kau da jauh sangat dari hidup aku , tapi aku tetap ingat kauu . Walau pon kadang-II kau lupe kan akuu , aku tetap akan tunggu kau . Walau kau berubah macam niey sekali , aku tetap akan sabar dengan kauu . * hewhew korang meluat kee bace ? tak kesa lha , blog akuu . Suke aku lha kenn ? hihi ;) kay tu je kott . Kboii :/
sayangilha orang itu selagi die maseh ade ;)


THANKS SEBAB SUDI BACA :)

Friday, 20 January 2012

LULUS | ALHAMDULILAH ^_^




Hello my readers , rindu aku tak ? Rindu kan , kan , kan ? Yess , i know that . Because aku lg rinduu korang . Haha , ececehh . Yeletuww kenn . Okayy , see title kali niey . About what ? LULUS | ALHAMDULILAH ? Ape tuu ? Okayy , biauu aku citerr . Semalam 19/01/2012 . Aku pegi test JPJ lg . And then , AKU LULUS . Ya allah , memang bersyukur sangat dengan Allah sebab Allah makbul kan doa akuu . Mase semalam aku tawakal je . Tapi alhamdulila , aku lulus . Memang best sangat . Suke sangat-II . Hihi :)
Okay , tu satu pasal memang best sangat lha sebab da lulus . Tapi hari nieyy . Dekat sekolah , Ya allah . Banyak gyle homework , da lha hari niey jugak kene hantar . Lenguh gyle tangan akuu . Rase nak tercabut , tapi takpe . Aku cube tak mengeluhh aku buat jugak . Demi SPM ! ouchh , haha . Tapi akhir nya siap jugak . Bile da siap tuu , Lega sangat-II . Ringan siket beban aku nak buat homework . And mulai esok cuti seminggu sebab TAHUN BARU CINA , okay sebelum tuu . Aku nak ucapkan SELAMAT TAHUN BARU CINA dekat semue kaum cina :) okayy , sambung balik . Homework banyak ! Aduhaii . Bagi aku lha homework banyak . Tak tawu lha budak kelas aku kate homework siket . Aku niey jenis , malas nak buat homework dekat sekolah bile ade mase lapang . Aku lebihh suke buat kat ruma . Aku pon tak tawuu nape . Be myself :) hihi . Okayy , korang tu je kott . Selamat bercuti dan selamat membuat homework :) ILY .

Still trying to change my life for success


THANKS SEBAB SUDI BACA :)

Thursday, 12 January 2012

TEST JPJ !



Hello , haii korang . Miss aku tak ? Miss kan , kan ? hihi . Aku tawuu . Akuu ponn miss korang :) Cam mane dengan sch korang ? Okay tak ? Buat mase sekarang alhamdulila okay lg . Aku lha , tak tawuu pulak korang :) hihokk . Korang bace tak tajuk aku tu ? Bace kan , kan , kan ? TEST JPJ ? Kenape ea ? ehh-II , sebelum tu . Tawu tak test jpj ape ? Haha , test jpj moto lha . Ala yang nak dapat P uwhh . Tawu kan , kan , kan ? Huh , sedih sangat tau-II . Sebak gyle hati niey . Rase geram pon ade , tapi takde rezeki nak buat cam ne kan ? Takpe cube lg :/ Aku tak lulus lha bahagian II . err~ geram seyhh . Bahagian III da okay da . Lulus da , markah die ponn da okay da . Tapi slek bahagian II . Bole pulak aku tak focus mase nak naik titi tuu . Then jatuhh . Ehh , korang jangan sangke aku jatuhh tergolek-II tuu . Just moto jatuh dari atas titi . Paham tak ? Tak paham ? Buat-II paham lha okayyy :P err , mase tuu akuu rase nak nanges weyhh . Melayang duet RM40 . perghh , hahahai . Nak wat cam ne kan ? Bukan rezeki akuu . Sokay lha . Tapi yang penting , test jpj minggu depan buat yang terbaik . Yeahh , seha kauu bole buat :) Tak salah kan bg semangat untuk diri sendiri :D okay , korang doakan aku tauu . okayy , lubiuuuuuu <3 kboiii .


THANKS SEBAB SUDI BACA :)

Monday, 2 January 2012

BUFDAY SAYANG ♥




Heyy , hallow . Koranggg , akuu happy gilakkk ! aww aww ♥ . haha . Opss , lupe nakk tanyee khabarr korangg . Hehe , sory , sory . Terlalu gembiree . Okayy , korangg macam mane ? Sehat tak ? Dahh readyy nak sch ? Semue barangg da beli ? haha . Aku ? Semue daa , aku da readyy daa . Semangatt gyle auu . Aww aww ♥ . Haha , okayy . Stopp cite schh japp . Aku excitedd sangatt nieyy . Haha , nape ?? See lha my title sis , haha . BUFDAY SAYANG , aww aww ♥ . *loat kan akuu ? Bufdayy pakwee ponn nak kecahh . sokayy lha . Korangg nak cakapp ape ponn . Akuu cumee , nak tuliss ape yang akuu rase nak tuliss . Kalauu korangg taknak bace sokayy , Akuu tak paksee tauu . Peacee :P . Sebenarnyee tak de ape yang menarikk poonn pasall bufdayy 'sayang akuu' nieyy . Biase jupp . Just jumpe je , tu ponn tak lamee sekejapp jee . Tapi takpe lha , asall kan jumpee . Hihi . {okayy , akuu bukann nak bangge kann pakwee akuu tauuu, justt taipp je :)} okayy , alhamdulila dan bersyukurr kepade allah sebab hidupp aku semakinn bahgie wif familyyy ♥ Yangg tak happy hari nieyy , waitingg my fatherr balekk ruma . Rinduu sangat-II ouhhh dekatt abahh akuu . And then , abangg akuu da balekk kuantan . Sambungg belajauu , ouchh . gonna miss him :/ .okayy tu jupp kottt . iloveyouuuuuu :)


THANKS SEBAB SUDI BACA :)

Sunday, 1 January 2012

01/01/2012 ♥



See , tu akuu aww . Haha . Tak cantekk ponn . Tapii aku bersyukurr ♥


Heyy , Haiii , Salamm sejahteraa , Selamatt pagii . Haha . *merapu sikett . Korangg ! Amcam new year ? Ade bestt ? haha . Okayy , sekarang da tahunn 2012 . Rase sedihh sangatt kene tinggal 2011 :/ ouchh . Tak tahuu nape . Sedihh sangat-II . Okay , see title aku | 01/01/2012 ♥ | Kenape dengan tarikhh tuu ? Haha , tak tawuu kerr ? Meyhh aku bgtahuu | Sebenarnyee , takde pape . Cume akuu bersyukurr kerane Allahh memberii aku peluang untuk menjalanii kehidupann di atas dunie yang semntare nieyy lagii . Alhamdulila :) Insyallah , jikalauu Allah menizin kann diri akuu niey berubahh , Akuu akan berubahh . Tapii aku akann mencube untuk sedaye upaye akuu . Ouchh , *okayy , ape aku niey ? weyhh , sehaa nak berubahh kene ikhlasss lhaa . Takpayahh riakk . Berdose* okay , stopp cite tadii uwhh . Itu biar akuu yang tahuu . Diri akuu , bukan taknak kongsii . Tapi biarr akuu cube dulu okayy sayang ♥ :) . Okayy , tu jup kott . Saje je , nak update blog nieyy . Bosann ouhhh :) hihi . Okayy lha baiii . Assalammualaikumm :D


THANKS SEBAB SUDI BACA :)

Followers