Welcome to my blog :)

Sunday, 18 March 2012

Rindu kot |


rindu kau mase niey :/

-,- ni update yang last buat bulan march ni kott. Aku da nak balik hostel da, hrm hati ni nak balik. Tapi hati ni juga kate takyah balik. Tak tahu nape macam ni, ya Allah :/ tak sedap hati langsung ==' nape ea? Minta-minta lha takde pape yg berlaku. Okayy, see title aku. Rindu kau lha weyh, aku rindu kau sangat-sangat mase tu. Sumpa aku nak kau yang tu balik. Aku tak kan lupe kan mase ni, kali pertame and last kite pegi -,- Aku nak sangat cam ni lagi, tapi aku tawuu tak kan dapat punye. Kau da ade life kau, aku ni kau pinggirkan. Kau selalu sangat da buat aku cam tu. Kadang-kadang aku nak menangis lagi pun da tak bole. Then sekarang, aku nak balik hostel da. Kau tawu aku nak balek hostel, tapi kau buat perangai. Kau pikir ape ha? Kau memang kan? Sob sob. Thanks buat aku cam ni dear kbaii :'(
 
kesabaran aku memang benar diuji sekarang -,-




THANKS SEBAB SUDI BACA :)

Friday, 16 March 2012

HAPPY | SAD :'(

menunggu mu :/

Annyeonghaseyo  , cehh aku niey nak berbahase korea pulak :D sejak bile pulok kau minat korea ? hihi . mase mule mule aku tengok Lee Dong Wook berlakon , dari situ lha aku minat , huahua . ala , tu pun tengok cerite ler , kalau hero die tak ensem . tak le aku nak tengok ;p kau tengok aku da lari dari tajuk akuu . Happy? because? kikih . okay , aku jumpe Mr. Him tadi , hoho . lame seyh da tak jumpe die , dekat sekolah un jumpe cam gitu je . kadang kadang buat cam tak kenal . tadi baru dapat dating nan die . suke gyle babeng. da lame kot tak dating nan die , hoho . okay , jangan happy sangat lha der :/ Sad? die tetap berubah , then bile balik ruma , haram tak text aku . aku tunggu je , aku jugak kene text die . tu pun balas macam memang mintak penampau . padah padah le lambat , kesabaran aku memang benar benar diuji . sampai ade yang tak balas -,- yele , orang lupe akuu kenn . hrmm , mood takde da . kay lha kayboii ;)
Thanks happy kan aku dear -,- iloveyou .


THANKS SEBAB SUDI BACA :)

Thursday, 15 March 2012

| Kau Berubah |

Hey , aku da lame tak menaip dekat blog aku nieyy . Da gupe ape da blog aku niey , cam haram je . Huahuahua :D Hellow frends , aku busy siket lerr . Ea , lupe nak bagitahu aku da duduk hostel , so takde mase lha aku nak menaip dekat blog aku niey :/ Kembali dekat tajuk kitee , kau berubah lha weyhh . Sumpa kau da berubah , aku rinduu kot kau yang dulu , mane kau yang dulu . Sentiase sweet , memahami aku ? Mane ? Mungkin kau betul-II da berubahh . Kite da jarang gyle text kan sayang ? Kau sentiase busy right ? Takde mase untuk akuu . Kau sibuk dengan kawan kau , motor kau . Dulu kau penah cakap dekat aku , satu hari kau tak text aku , tak call aku hidup kau tak sempurne . Kalau kau tak jumpe aku satu hari , kau rase macam kau tak buat sesuatu , then sekarang ? Kau tak buat tu semue pon takpe right ? Takpe lha sayang , aku cube paham kau . Lg pun aku da duduk hostel , so kau bebas nak buat ape right ? Aku percaye kan kauu . Kalau kau bohong akuu , sokay lha . Aku terime je kot . Hope kau tak buat ape yg kau janji nan aku tuu ;) Sumpa aku rindu kau yang dulu . Kadang-II aku teringat mase mule-II kau mintak couple . Mane kau yang mase tu ? Hilang kee ? Kite sekarang pon da tak bole nak jumpe sangat . Ade je penghalang nyee , weyhh kau ingat AKU SAYANG KAUU ! Aku cube untuk pertahan kan hubungan kite nieyy , selagi aku bole pertahankan lagi . Walau kau da jauh sangat dari hidup aku , tapi aku tetap ingat kauu . Walau pon kadang-II kau lupe kan akuu , aku tetap akan tunggu kau . Walau kau berubah macam niey sekali , aku tetap akan sabar dengan kauu . * hewhew korang meluat kee bace ? tak kesa lha , blog akuu . Suke aku lha kenn ? hihi ;) kay tu je kott . Kboii :/
sayangilha orang itu selagi die maseh ade ;)


THANKS SEBAB SUDI BACA :)

Followers