Welcome to my blog :)

Friday, 20 January 2012

LULUS | ALHAMDULILAH ^_^




Hello my readers , rindu aku tak ? Rindu kan , kan , kan ? Yess , i know that . Because aku lg rinduu korang . Haha , ececehh . Yeletuww kenn . Okayy , see title kali niey . About what ? LULUS | ALHAMDULILAH ? Ape tuu ? Okayy , biauu aku citerr . Semalam 19/01/2012 . Aku pegi test JPJ lg . And then , AKU LULUS . Ya allah , memang bersyukur sangat dengan Allah sebab Allah makbul kan doa akuu . Mase semalam aku tawakal je . Tapi alhamdulila , aku lulus . Memang best sangat . Suke sangat-II . Hihi :)
Okay , tu satu pasal memang best sangat lha sebab da lulus . Tapi hari nieyy . Dekat sekolah , Ya allah . Banyak gyle homework , da lha hari niey jugak kene hantar . Lenguh gyle tangan akuu . Rase nak tercabut , tapi takpe . Aku cube tak mengeluhh aku buat jugak . Demi SPM ! ouchh , haha . Tapi akhir nya siap jugak . Bile da siap tuu , Lega sangat-II . Ringan siket beban aku nak buat homework . And mulai esok cuti seminggu sebab TAHUN BARU CINA , okay sebelum tuu . Aku nak ucapkan SELAMAT TAHUN BARU CINA dekat semue kaum cina :) okayy , sambung balik . Homework banyak ! Aduhaii . Bagi aku lha homework banyak . Tak tawu lha budak kelas aku kate homework siket . Aku niey jenis , malas nak buat homework dekat sekolah bile ade mase lapang . Aku lebihh suke buat kat ruma . Aku pon tak tawuu nape . Be myself :) hihi . Okayy , korang tu je kott . Selamat bercuti dan selamat membuat homework :) ILY .

Still trying to change my life for success


THANKS SEBAB SUDI BACA :)

Thursday, 12 January 2012

TEST JPJ !



Hello , haii korang . Miss aku tak ? Miss kan , kan ? hihi . Aku tawuu . Akuu ponn miss korang :) Cam mane dengan sch korang ? Okay tak ? Buat mase sekarang alhamdulila okay lg . Aku lha , tak tawuu pulak korang :) hihokk . Korang bace tak tajuk aku tu ? Bace kan , kan , kan ? TEST JPJ ? Kenape ea ? ehh-II , sebelum tu . Tawu tak test jpj ape ? Haha , test jpj moto lha . Ala yang nak dapat P uwhh . Tawu kan , kan , kan ? Huh , sedih sangat tau-II . Sebak gyle hati niey . Rase geram pon ade , tapi takde rezeki nak buat cam ne kan ? Takpe cube lg :/ Aku tak lulus lha bahagian II . err~ geram seyhh . Bahagian III da okay da . Lulus da , markah die ponn da okay da . Tapi slek bahagian II . Bole pulak aku tak focus mase nak naik titi tuu . Then jatuhh . Ehh , korang jangan sangke aku jatuhh tergolek-II tuu . Just moto jatuh dari atas titi . Paham tak ? Tak paham ? Buat-II paham lha okayyy :P err , mase tuu akuu rase nak nanges weyhh . Melayang duet RM40 . perghh , hahahai . Nak wat cam ne kan ? Bukan rezeki akuu . Sokay lha . Tapi yang penting , test jpj minggu depan buat yang terbaik . Yeahh , seha kauu bole buat :) Tak salah kan bg semangat untuk diri sendiri :D okay , korang doakan aku tauu . okayy , lubiuuuuuu <3 kboiii .


THANKS SEBAB SUDI BACA :)

Monday, 2 January 2012

BUFDAY SAYANG ♥




Heyy , hallow . Koranggg , akuu happy gilakkk ! aww aww ♥ . haha . Opss , lupe nakk tanyee khabarr korangg . Hehe , sory , sory . Terlalu gembiree . Okayy , korangg macam mane ? Sehat tak ? Dahh readyy nak sch ? Semue barangg da beli ? haha . Aku ? Semue daa , aku da readyy daa . Semangatt gyle auu . Aww aww ♥ . Haha , okayy . Stopp cite schh japp . Aku excitedd sangatt nieyy . Haha , nape ?? See lha my title sis , haha . BUFDAY SAYANG , aww aww ♥ . *loat kan akuu ? Bufdayy pakwee ponn nak kecahh . sokayy lha . Korangg nak cakapp ape ponn . Akuu cumee , nak tuliss ape yang akuu rase nak tuliss . Kalauu korangg taknak bace sokayy , Akuu tak paksee tauu . Peacee :P . Sebenarnyee tak de ape yang menarikk poonn pasall bufdayy 'sayang akuu' nieyy . Biase jupp . Just jumpe je , tu ponn tak lamee sekejapp jee . Tapi takpe lha , asall kan jumpee . Hihi . {okayy , akuu bukann nak bangge kann pakwee akuu tauuu, justt taipp je :)} okayy , alhamdulila dan bersyukurr kepade allah sebab hidupp aku semakinn bahgie wif familyyy ♥ Yangg tak happy hari nieyy , waitingg my fatherr balekk ruma . Rinduu sangat-II ouhhh dekatt abahh akuu . And then , abangg akuu da balekk kuantan . Sambungg belajauu , ouchh . gonna miss him :/ .okayy tu jupp kottt . iloveyouuuuuu :)


THANKS SEBAB SUDI BACA :)

Sunday, 1 January 2012

01/01/2012 ♥



See , tu akuu aww . Haha . Tak cantekk ponn . Tapii aku bersyukurr ♥


Heyy , Haiii , Salamm sejahteraa , Selamatt pagii . Haha . *merapu sikett . Korangg ! Amcam new year ? Ade bestt ? haha . Okayy , sekarang da tahunn 2012 . Rase sedihh sangatt kene tinggal 2011 :/ ouchh . Tak tahuu nape . Sedihh sangat-II . Okay , see title aku | 01/01/2012 ♥ | Kenape dengan tarikhh tuu ? Haha , tak tawuu kerr ? Meyhh aku bgtahuu | Sebenarnyee , takde pape . Cume akuu bersyukurr kerane Allahh memberii aku peluang untuk menjalanii kehidupann di atas dunie yang semntare nieyy lagii . Alhamdulila :) Insyallah , jikalauu Allah menizin kann diri akuu niey berubahh , Akuu akan berubahh . Tapii aku akann mencube untuk sedaye upaye akuu . Ouchh , *okayy , ape aku niey ? weyhh , sehaa nak berubahh kene ikhlasss lhaa . Takpayahh riakk . Berdose* okay , stopp cite tadii uwhh . Itu biar akuu yang tahuu . Diri akuu , bukan taknak kongsii . Tapi biarr akuu cube dulu okayy sayang ♥ :) . Okayy , tu jup kott . Saje je , nak update blog nieyy . Bosann ouhhh :) hihi . Okayy lha baiii . Assalammualaikumm :D


THANKS SEBAB SUDI BACA :)

Followers