Welcome to my blog :)

Monday, 28 November 2011

28/11/2011 ~2 years~

hello-II , lame aku tak update blog niey ken ? haha , maklum lha takde bende yang nak di update , ngee ~ okay , sehat tak ? aku sehat ouhh , lg gemok ade le cuti sekola niey ! almaklum le , asyik makan tido , makan tido , makan tido je . Pastu kua pegi jalan sawah , tu je le keje harian aku . Bhahaha :p okay , amacam cuti sekola ? Ade best tak ? pegi mane ? aku , tak pegi mane-II pon , bosan bapak . haha :p okay , kau tengok aku da lari dari tajuk aku :)

let's go , peace siket :p , okay , 28/11/2011 tarikh ape tu ? haha , genap ouhh aku dengan sayang aku 2 tahunn . hee ~ suke ? mau tak suke , lame weyhh . susah aku nak pertahan kan nye . macam-II dugaan yang datang ! cume bole sabar ke tak , tu je . haha ! okay , aku hapy sangat-II niey , teruje teramat sangat . tapi sedih nye , aku tak dapat jumpe die hari niey :'( sebab hujan turun tak berhenti-II . sedihh weyhh , sejak cuti sekola niey , tak jumpe die langsung . rindu sangat-II :'( awak , kite rindu awak <3

okay , hadiah ape aku bg kat die ? nak tawu ? aku niey takde lha kaye sangat ken , nak bg yang mahal-II . Aku bg ape yang aku mampu je , aku cume bg tshirt dgn cincincouple je , tu je yang mampu :) hee ~ die bg ape ? die tak bg pape , tp takpe lha , aku tak kesa pon . die kate die cume bole bg kasih sayang die dekat aku , tu je . okay lha tu ken ? daripade die tak bg pape ? bg aku kasih sayang die da cukup da untuk aku , barang tu semue hanya buat kenangan je . haha , tapi aku ikhlas aww . peace :p !


okay , see . Tu le . Abaii kan face aku okay :)




<--- aku nak upload gamba aku sarung kan cincin kat jari die , tapi bukan pade aku pade kawan aku . tapi takpe lha , naty aku da dapat gamba tuu , aku upload okay . hee ~ okay tu je kot , buat kali niey . okay , bye ! see you again . iloveyousomuch !

28/11/2011=2tahun :) <3


THANKS SEBAB SUDI BACA :)

Followers