Welcome to my blog :)

Saturday, 31 December 2011

2012 coming :)



Hey , Hellow , Salam satu malaysia , Salam sejahtera . Haha , okay aku da merapuu . Heyy guyss , 2012 cominggg . Said goodbye dekat 2011 :/ Tahunn 2011 banyak kenangan , akan ku merinduii kenangan-II tersebutt . Hahah *sumpa skema ayat aku :P takpe spm punye pasal . peace . hihi . okay , teruskan cerite akuu . Okay , dalam beberapa minit lg akan masuk nye tahun baruuu . Rase sayuu gilerr , tak tahuu nape . Sedihh sangat nak tinggal kan 2011 , banyak sangat kenangan dekat 2011 niey wif friends , family dengan orang yang tersayang :/ . Tapi takpe lha , yang lepas , lepas lha okay . Tahun baruu azamm baruu ouhh , SPM candidate 2012 ouhh . Seram niey :/ Penentuu mase depan kuu . Nak tawu azam aku tak ? haha *loat siket , nak kecahh azam akuu :) okay , azam akuu | Study smart | Jadi kan tahuun 2012 lg baek dari tahuu lepas , lepas | Buatt yang terbaek untuk SPM | Cube untukk mendekat kan lg kepade Allah | Memperbanyakk kan ibadahh | Bersihh kan hati yang da hitam niey *mengakuu akuu selalu buat salahh , lebih baik jujur kan ? :) | Memperkuatt kan iman akuu | Jadi kan tahun 2012 sweet je , taknak sour :) | Ubahh diri akuu | Okayy , tu jup kott azam akuu . Banyak tak ? Banyak kan , kan , kan ? Haha , Aku mencube untuk ape yang aku azam kann . Jika Allahh izin akuu berubahh ape yangg aku azam kann Alhamdulila :) Insyallah , Aku akan mencube dan tidak akan berputus ase . Okay , korang ade tak azam ? Tell lha kat aku , hihi . *menyebok japp . Hahha . Okay tu jup kott . Untuk malam niey . Heyy , niey post terakhirr akuu tauu . Untukk tahunn 2011 lha . Hihi . Okayy , Baiii . Jadi kann hari esok lebih baik dari hari nie okaay :) Tahuum Azam Baruu sayang . Love you all :)


THANKS SEBAB SUDI BACA :)

Friday, 30 December 2011

SUKE | GEMBIRE | HAPPY :D





Hello , salam sejahtera , haha . Weyhh , korang sehat tak ? sehat tak ? sehat tak ? haha , macam orang gyle repeat tige kali :D *kesa pulok ? haha . Okay , akuu memang da lame tak update blog niey . No idea lha sayang :/ . haha . tapi sekarang da ade idea ouhh . huhuhu . memey lha | okay , see that my title ? SUKE | GEMBIRE | HAPPY :D nape aku begitu bahgie ? tak tawuu ? haha . See my blog ? cantek tak ? aww aww cantek kan ? aku tawuu . #gedikk pulokk . haha . Bukan nak menunjuk tapi memang puas lha tengok blog aku cantek . Yela , satu hari aku cari background yang cantek *bagi akuu , tak jumpe-II . Tapi last-II jumpe jugak :) hihi . Penat cousin akuu tunggu akuu , haha . Thanks lha pade cousin aku NADIA sebab teman akuu , lubiuuu :)  okay , tu jup kott . kboii :/ miss him so muchhh . 



THANKS SEBAB SUDI BACA :)

Wednesday, 21 December 2011

sedare aku ^_^


okay , hyee ! :) sehat tak korang ? haha . aku sehat gyle . terlebih-II sehat . bhaha . okay , da nak naek sch niey . korang da ready belum ? da beli barang sch belum ? haha , aku da ready da , excited siket :D haha . barang sch semue da beli , hihi :P semangat niey , haha . SPM ouhh tahun depan , kene study betol-II , da tak bole maen-II da , haha :P okay , malas nak tulis panjang . karang lari dari tajuk aku ;) okay , see tajuk aku SEDARE AKU haha . okay jumm aku kenall kan sedare akuu okay . #padahal , tak tawuu nak update ape . tapi kesa pulak akuu , akuu punye blog kan ? korang taknak bace sokay :)

okay , sedare aku niey semue belahh mak akuu . belahh bapak aku tak rapat sangat :/ tak tawuu nape . hee~ okay , see . aku masuk kan picture deorang .



okay , biar aku kenal kan satu persatu :) dari kiri : aku call dea kaka and name dea nurul nazleen . Yang tengah-II pulak : aku panggil dea auni and name betol dea Auni dahiya tak silap aku :) . Yang sebelah kanan pulak : panggil dea nina , name sebenar Nur amalina :D


peace :P nampak tak ? yang sebelahh kiri tuu sedare akuu :) yang sebelahh kanan tuu aku :P okay , sedare aku yang niey , panggil nadea , nad and bagai-II lha . name betol dea Nadiatulaina :)


hee~ see that . ade picture aku lg . for your information , aku memang suke bergambar . tak kacauu kauu kan ? okay . thankyou :) okay , sedare aku yang niey orang panggil dea wany jupp . and name betol dea norsyazwani :)


okay , tu je kott . sedare paling rapat dengan aku :) aku sayang deorang sangat-II . deorang sedare the best :) <3 love you all . okay tu jup kott . tangan da penatt . kboiii . muahh .


rinduu kauu sayang :/ 


glitter-graphics.com


THANKS SEBAB SUDI BACA :)

Wednesday, 7 December 2011

rindu kau :'(

Assalamualaikum :) peace ^_^


okay , korang sehat tak ? aku sehat jup . makin gemuk ouhh , makan tak suda-II . bhaha , kesa pulok aku , hee ~ da nak gemuk cam ne ken ? haha . lame tak update blog ken ? aku busy lha , lg pun takde bende yang aku nak update . bosan je ! okay , mood aku sebenarnye tak bape baek , sape kacau aku , aku lempang muke dea , bhaha #loat gile aku ken ? takpe , diri aku . okay bebalik pasal title kite rindu kau :'( . sape ? agak-II sape ? abang aku ouhh , MOHD ARIF BIN ZAIHAN . korang caye tak ? aku dengan dea tak bertegur , tak bercakap , senang tak sekepale lha . bile perlu je aku bercakap dengan dea , kadang-II aku rase tiap-II ary lha tak tego dea , sebab entah lha , aku rase dea tuu macam tak paham aku , kadang-II macam taknak ade abang macam dea lha . Tapi mak aku kate , dea tetap abang aku , dea tetap darah daging aku . okay ! dea da balek kuantan sambung belajar , sumpa aku memang rindu dea . macam ade something bende aku tak tengok ary niey , iaitu dea lha . mase dea nak balek pagi tadi , memang rase sedihh sangat-II , aku rase lepas niey , aku nak gadoh dengan sape ? hrm , aku siap nanges mase dea berangkat balek :'( mase dea nak balek tuu , dea siap salam aku , okay lha menunjuk kan dea ade perasaan sayang dekat aku ken ? hrm , abang aku rindu kau lha gyle :'( 

Lepastuu , mase magrib tadi aku termasuk bilik dea , perghai , sumpa sedihh teramat-II , rase nak call dea nak cakap aku rindu dea sangat-II , tapi takod naty dea cakap aku gyle . Takpe lha , tahan je lha . biar aku dengan tuhan je yang tahu . sebab abang aku penah cakap dekat aku "hal kau , hal kau , hal aku , hal aku" okay , dari ayat tu aku sentap . aku terus ikut pale aku , tak tego dea . macam tak anggap dea abang aku :'( kadang-II jealous dea belanje adek-II aku yang laen , macam makanan ke ape ke , memang jealous . untuk aku takde . aku rindu mase kecik , pegi mane-II mesti ade abang aku , tapi tu semue tinggal kenangan . dea makin besar , takde mase tu semue . sampai bile aku dengan abang aku nak cam niey ? adekah sampai maty ? tapi aku rindu abang aku teramat-II sangat <3 okay tu je kott , k bye ! nitez :) :-*


okay , tuu abang aku . satu-II nye yang aku simpan picture dea :/




THANKS SEBAB SUDI BACA :)

Followers