Welcome to my blog :)

Friday, 21 October 2011

Happy :D

Assalammualaikum :) Haha ,

Haha , happy gilerr lha weyhh ary niey . Sangat-2 happy . Sebab ape ? hehe . kat sekola tadii , mang best giler weyh . Mase balek tadi ade majlis perpisahan dengan miss low . Da pencen da #tue lha tu kan ? Haha . So kene lha bebaris kat tepi lorong nak masok sekola . Mase tu da prasan dieowang mcam ade sorok sesuatu . Tapi senyap je .  Konon malas nak amek tawu :/ haha . Miss low da jalan kua , nak balek lha . Macam biase lha , aku tunggu sayang aku lha . Haha . Tibe-2 dak nad ajak aku jalan kat lorong basikal . Aku yang tak tawu pape ikut kan je lha . Aku pon jalan lha ngan sayang aku . Hee~ ogiey pulak minta beg aku . Aku pon tanpe pikir panjang , bagi je . Tgh jalan-2 dgn sayang aku . Tibe-2 dak nad baling tepung and said HAPPY BUFDAY . Perghh , berlari aku kat padang sekola tu , aku siap cakap # weyhh , bufday aku esok lha , bukan ary niey :P . Abis penuhh aku kene tepung . Satu badan , yang tak bole bla dgn sayang aku sekali kene tepung . Haha , kesian die satu muke kene . Tapi yang paling teruk aku lha . Adoai , segan giler bapak weyhh ! Cekgu semue tengok . Haha , tapi mang the best ar . Haha . Happy giler lha weyh , thanks giler bapak weyhh . Sayang NUR NADIA ZAINUDIN , ROZEAH RASDI , NOOR ATHIERAH MD RUSLAN . iloveyoufuckerdamnmuch :) <3


glitter-graphics.com


THANKS SEBAB SUDI BACA :)

Sunday, 16 October 2011

Rinduu kau weyhh :'(

Heyy sayang ! Aku rindu kau , satu hari niey kau tak tepon aku , tak mcj aku . Ape kau buat ? Kau tak rindu aku ker ? err~ Aku rinduu kau sangat-2 lha :'( Aku nak tepon kau takod , naty kau mara aku . Aku mcj kau , kau tak balas . Weyhh , allah je tawu betape rinduu nye aku kat kau . Mane lha kau pegii kan ? Ishh , geram pon ade kau tawu tak ? imissyoufuckerdamnmuch  , tapii tak pe lha , maybe kau busy kan . Sampai tak de mase tok aku . Aku paham sangat-2 . Aku tak kesa ponn . Hee <3

Rindu kauu sangat-2 . Kau mungkin tak hensem mane , tapii aku tetap sayang kau <3 ILOVEYOU .
MOHD FAUZIE BIN SHARIFF :) imissyousoomuch :'(


THANKS SEBAB SUDI BACA :)

Aku sayang kawan aku :'(

Weyhh , aku sayang kau kawan . Asal kau cam niey ? Maybe aku tak paham kau , tapii aku cube tok paham kau . Maybe bagi kau aku tak kenal sepenuhh nye pasal kau , tapi tak salah kan kalau aku mencube lagii nak kenal nan kau lebihh rapat . Tapii , aku rase aku bukan kawan yang terbaek tok kau . Soryy lha , kalau selame aku berkawan nan kau , aku saket kan aty kau , singgung kan perasaan  kau , aku minta maaf lha . Maybe ade kawan yg lebihh baek dari akuu . Tapi tetap anggap kau kawan aku ,Kite jangan jadii cam niey , aku tak nak , kau kawan the best weyhh . Ermm , aku tak nak kite berpecahh , tak nak . Aku nak kite macam dulu . Bersame-2 untuk selamanye :'( ILOVEYOUO.S.I.N <3 

Heyy , O.S.I.N sayang korang sampai mamposs weyhh . Together weyhh , tak kan penahh berpisahh <3


THANKS SEBAB SUDI BACA :)

Saturday, 15 October 2011

Tolong aku :(

Weyhh , peningg nye buat blog . Tolong lha aku , aku belumm paham lagii pasal blogg niey . Makin lame , makin peningg aku tengok blogg aku niey . Makin serabai je , da macam sakai daa . err~ Busok je . Hahai , tapii bestt arr , tgok blogg orang laen cantek , terase nak buat . Tapi bile blogg aku , da macam bengong je  . err~ Tolong lha ye , bantuan korang amat-2 lha dihargai :) 


THANKS SEBAB SUDI BACA :)

Bawu buat blog :)

Heyy , aku org bawu kat sini . Maseh dalam mencube :) Kalau ade yang salah sile tunjuk kan . Kalau da tengok blog aku yang tak seberape niey , rajin-2 kan tangan tu follow ye , ILOVEYOU <3 . Thanks coz sudii singgah kat blog aku . Sile tinggal kan comment ye . Oke , thanks :) iloveyoufuckerdamnmuch !


Heyy niey aku taw . Fasihah zaihan :)


THANKS SEBAB SUDI BACA :)

Followers