Welcome to my blog :)

Saturday, 31 December 2011

2012 coming :)



Hey , Hellow , Salam satu malaysia , Salam sejahtera . Haha , okay aku da merapuu . Heyy guyss , 2012 cominggg . Said goodbye dekat 2011 :/ Tahunn 2011 banyak kenangan , akan ku merinduii kenangan-II tersebutt . Hahah *sumpa skema ayat aku :P takpe spm punye pasal . peace . hihi . okay , teruskan cerite akuu . Okay , dalam beberapa minit lg akan masuk nye tahun baruuu . Rase sayuu gilerr , tak tahuu nape . Sedihh sangat nak tinggal kan 2011 , banyak sangat kenangan dekat 2011 niey wif friends , family dengan orang yang tersayang :/ . Tapi takpe lha , yang lepas , lepas lha okay . Tahun baruu azamm baruu ouhh , SPM candidate 2012 ouhh . Seram niey :/ Penentuu mase depan kuu . Nak tawu azam aku tak ? haha *loat siket , nak kecahh azam akuu :) okay , azam akuu | Study smart | Jadi kan tahuun 2012 lg baek dari tahuu lepas , lepas | Buatt yang terbaek untuk SPM | Cube untukk mendekat kan lg kepade Allah | Memperbanyakk kan ibadahh | Bersihh kan hati yang da hitam niey *mengakuu akuu selalu buat salahh , lebih baik jujur kan ? :) | Memperkuatt kan iman akuu | Jadi kan tahun 2012 sweet je , taknak sour :) | Ubahh diri akuu | Okayy , tu jup kott azam akuu . Banyak tak ? Banyak kan , kan , kan ? Haha , Aku mencube untuk ape yang aku azam kann . Jika Allahh izin akuu berubahh ape yangg aku azam kann Alhamdulila :) Insyallah , Aku akan mencube dan tidak akan berputus ase . Okay , korang ade tak azam ? Tell lha kat aku , hihi . *menyebok japp . Hahha . Okay tu jup kott . Untuk malam niey . Heyy , niey post terakhirr akuu tauu . Untukk tahunn 2011 lha . Hihi . Okayy , Baiii . Jadi kann hari esok lebih baik dari hari nie okaay :) Tahuum Azam Baruu sayang . Love you all :)


THANKS SEBAB SUDI BACA :)

Friday, 30 December 2011

SUKE | GEMBIRE | HAPPY :D





Hello , salam sejahtera , haha . Weyhh , korang sehat tak ? sehat tak ? sehat tak ? haha , macam orang gyle repeat tige kali :D *kesa pulok ? haha . Okay , akuu memang da lame tak update blog niey . No idea lha sayang :/ . haha . tapi sekarang da ade idea ouhh . huhuhu . memey lha | okay , see that my title ? SUKE | GEMBIRE | HAPPY :D nape aku begitu bahgie ? tak tawuu ? haha . See my blog ? cantek tak ? aww aww cantek kan ? aku tawuu . #gedikk pulokk . haha . Bukan nak menunjuk tapi memang puas lha tengok blog aku cantek . Yela , satu hari aku cari background yang cantek *bagi akuu , tak jumpe-II . Tapi last-II jumpe jugak :) hihi . Penat cousin akuu tunggu akuu , haha . Thanks lha pade cousin aku NADIA sebab teman akuu , lubiuuu :)  okay , tu jup kott . kboii :/ miss him so muchhh . 



THANKS SEBAB SUDI BACA :)

Wednesday, 21 December 2011

sedare aku ^_^


okay , hyee ! :) sehat tak korang ? haha . aku sehat gyle . terlebih-II sehat . bhaha . okay , da nak naek sch niey . korang da ready belum ? da beli barang sch belum ? haha , aku da ready da , excited siket :D haha . barang sch semue da beli , hihi :P semangat niey , haha . SPM ouhh tahun depan , kene study betol-II , da tak bole maen-II da , haha :P okay , malas nak tulis panjang . karang lari dari tajuk aku ;) okay , see tajuk aku SEDARE AKU haha . okay jumm aku kenall kan sedare akuu okay . #padahal , tak tawuu nak update ape . tapi kesa pulak akuu , akuu punye blog kan ? korang taknak bace sokay :)

okay , sedare aku niey semue belahh mak akuu . belahh bapak aku tak rapat sangat :/ tak tawuu nape . hee~ okay , see . aku masuk kan picture deorang .



okay , biar aku kenal kan satu persatu :) dari kiri : aku call dea kaka and name dea nurul nazleen . Yang tengah-II pulak : aku panggil dea auni and name betol dea Auni dahiya tak silap aku :) . Yang sebelah kanan pulak : panggil dea nina , name sebenar Nur amalina :D


peace :P nampak tak ? yang sebelahh kiri tuu sedare akuu :) yang sebelahh kanan tuu aku :P okay , sedare aku yang niey , panggil nadea , nad and bagai-II lha . name betol dea Nadiatulaina :)


hee~ see that . ade picture aku lg . for your information , aku memang suke bergambar . tak kacauu kauu kan ? okay . thankyou :) okay , sedare aku yang niey orang panggil dea wany jupp . and name betol dea norsyazwani :)


okay , tu je kott . sedare paling rapat dengan aku :) aku sayang deorang sangat-II . deorang sedare the best :) <3 love you all . okay tu jup kott . tangan da penatt . kboiii . muahh .


rinduu kauu sayang :/ 


glitter-graphics.com


THANKS SEBAB SUDI BACA :)

Wednesday, 7 December 2011

rindu kau :'(

Assalamualaikum :) peace ^_^


okay , korang sehat tak ? aku sehat jup . makin gemuk ouhh , makan tak suda-II . bhaha , kesa pulok aku , hee ~ da nak gemuk cam ne ken ? haha . lame tak update blog ken ? aku busy lha , lg pun takde bende yang aku nak update . bosan je ! okay , mood aku sebenarnye tak bape baek , sape kacau aku , aku lempang muke dea , bhaha #loat gile aku ken ? takpe , diri aku . okay bebalik pasal title kite rindu kau :'( . sape ? agak-II sape ? abang aku ouhh , MOHD ARIF BIN ZAIHAN . korang caye tak ? aku dengan dea tak bertegur , tak bercakap , senang tak sekepale lha . bile perlu je aku bercakap dengan dea , kadang-II aku rase tiap-II ary lha tak tego dea , sebab entah lha , aku rase dea tuu macam tak paham aku , kadang-II macam taknak ade abang macam dea lha . Tapi mak aku kate , dea tetap abang aku , dea tetap darah daging aku . okay ! dea da balek kuantan sambung belajar , sumpa aku memang rindu dea . macam ade something bende aku tak tengok ary niey , iaitu dea lha . mase dea nak balek pagi tadi , memang rase sedihh sangat-II , aku rase lepas niey , aku nak gadoh dengan sape ? hrm , aku siap nanges mase dea berangkat balek :'( mase dea nak balek tuu , dea siap salam aku , okay lha menunjuk kan dea ade perasaan sayang dekat aku ken ? hrm , abang aku rindu kau lha gyle :'( 

Lepastuu , mase magrib tadi aku termasuk bilik dea , perghai , sumpa sedihh teramat-II , rase nak call dea nak cakap aku rindu dea sangat-II , tapi takod naty dea cakap aku gyle . Takpe lha , tahan je lha . biar aku dengan tuhan je yang tahu . sebab abang aku penah cakap dekat aku "hal kau , hal kau , hal aku , hal aku" okay , dari ayat tu aku sentap . aku terus ikut pale aku , tak tego dea . macam tak anggap dea abang aku :'( kadang-II jealous dea belanje adek-II aku yang laen , macam makanan ke ape ke , memang jealous . untuk aku takde . aku rindu mase kecik , pegi mane-II mesti ade abang aku , tapi tu semue tinggal kenangan . dea makin besar , takde mase tu semue . sampai bile aku dengan abang aku nak cam niey ? adekah sampai maty ? tapi aku rindu abang aku teramat-II sangat <3 okay tu je kott , k bye ! nitez :) :-*


okay , tuu abang aku . satu-II nye yang aku simpan picture dea :/




THANKS SEBAB SUDI BACA :)

Monday, 28 November 2011

28/11/2011 ~2 years~

hello-II , lame aku tak update blog niey ken ? haha , maklum lha takde bende yang nak di update , ngee ~ okay , sehat tak ? aku sehat ouhh , lg gemok ade le cuti sekola niey ! almaklum le , asyik makan tido , makan tido , makan tido je . Pastu kua pegi jalan sawah , tu je le keje harian aku . Bhahaha :p okay , amacam cuti sekola ? Ade best tak ? pegi mane ? aku , tak pegi mane-II pon , bosan bapak . haha :p okay , kau tengok aku da lari dari tajuk aku :)

let's go , peace siket :p , okay , 28/11/2011 tarikh ape tu ? haha , genap ouhh aku dengan sayang aku 2 tahunn . hee ~ suke ? mau tak suke , lame weyhh . susah aku nak pertahan kan nye . macam-II dugaan yang datang ! cume bole sabar ke tak , tu je . haha ! okay , aku hapy sangat-II niey , teruje teramat sangat . tapi sedih nye , aku tak dapat jumpe die hari niey :'( sebab hujan turun tak berhenti-II . sedihh weyhh , sejak cuti sekola niey , tak jumpe die langsung . rindu sangat-II :'( awak , kite rindu awak <3

okay , hadiah ape aku bg kat die ? nak tawu ? aku niey takde lha kaye sangat ken , nak bg yang mahal-II . Aku bg ape yang aku mampu je , aku cume bg tshirt dgn cincincouple je , tu je yang mampu :) hee ~ die bg ape ? die tak bg pape , tp takpe lha , aku tak kesa pon . die kate die cume bole bg kasih sayang die dekat aku , tu je . okay lha tu ken ? daripade die tak bg pape ? bg aku kasih sayang die da cukup da untuk aku , barang tu semue hanya buat kenangan je . haha , tapi aku ikhlas aww . peace :p !


okay , see . Tu le . Abaii kan face aku okay :)




<--- aku nak upload gamba aku sarung kan cincin kat jari die , tapi bukan pade aku pade kawan aku . tapi takpe lha , naty aku da dapat gamba tuu , aku upload okay . hee ~ okay tu je kot , buat kali niey . okay , bye ! see you again . iloveyousomuch !

28/11/2011=2tahun :) <3


THANKS SEBAB SUDI BACA :)

Friday, 21 October 2011

Happy :D

Assalammualaikum :) Haha ,

Haha , happy gilerr lha weyhh ary niey . Sangat-2 happy . Sebab ape ? hehe . kat sekola tadii , mang best giler weyh . Mase balek tadi ade majlis perpisahan dengan miss low . Da pencen da #tue lha tu kan ? Haha . So kene lha bebaris kat tepi lorong nak masok sekola . Mase tu da prasan dieowang mcam ade sorok sesuatu . Tapi senyap je .  Konon malas nak amek tawu :/ haha . Miss low da jalan kua , nak balek lha . Macam biase lha , aku tunggu sayang aku lha . Haha . Tibe-2 dak nad ajak aku jalan kat lorong basikal . Aku yang tak tawu pape ikut kan je lha . Aku pon jalan lha ngan sayang aku . Hee~ ogiey pulak minta beg aku . Aku pon tanpe pikir panjang , bagi je . Tgh jalan-2 dgn sayang aku . Tibe-2 dak nad baling tepung and said HAPPY BUFDAY . Perghh , berlari aku kat padang sekola tu , aku siap cakap # weyhh , bufday aku esok lha , bukan ary niey :P . Abis penuhh aku kene tepung . Satu badan , yang tak bole bla dgn sayang aku sekali kene tepung . Haha , kesian die satu muke kene . Tapi yang paling teruk aku lha . Adoai , segan giler bapak weyhh ! Cekgu semue tengok . Haha , tapi mang the best ar . Haha . Happy giler lha weyh , thanks giler bapak weyhh . Sayang NUR NADIA ZAINUDIN , ROZEAH RASDI , NOOR ATHIERAH MD RUSLAN . iloveyoufuckerdamnmuch :) <3


glitter-graphics.com


THANKS SEBAB SUDI BACA :)

Sunday, 16 October 2011

Rinduu kau weyhh :'(

Heyy sayang ! Aku rindu kau , satu hari niey kau tak tepon aku , tak mcj aku . Ape kau buat ? Kau tak rindu aku ker ? err~ Aku rinduu kau sangat-2 lha :'( Aku nak tepon kau takod , naty kau mara aku . Aku mcj kau , kau tak balas . Weyhh , allah je tawu betape rinduu nye aku kat kau . Mane lha kau pegii kan ? Ishh , geram pon ade kau tawu tak ? imissyoufuckerdamnmuch  , tapii tak pe lha , maybe kau busy kan . Sampai tak de mase tok aku . Aku paham sangat-2 . Aku tak kesa ponn . Hee <3

Rindu kauu sangat-2 . Kau mungkin tak hensem mane , tapii aku tetap sayang kau <3 ILOVEYOU .
MOHD FAUZIE BIN SHARIFF :) imissyousoomuch :'(


THANKS SEBAB SUDI BACA :)

Aku sayang kawan aku :'(

Weyhh , aku sayang kau kawan . Asal kau cam niey ? Maybe aku tak paham kau , tapii aku cube tok paham kau . Maybe bagi kau aku tak kenal sepenuhh nye pasal kau , tapi tak salah kan kalau aku mencube lagii nak kenal nan kau lebihh rapat . Tapii , aku rase aku bukan kawan yang terbaek tok kau . Soryy lha , kalau selame aku berkawan nan kau , aku saket kan aty kau , singgung kan perasaan  kau , aku minta maaf lha . Maybe ade kawan yg lebihh baek dari akuu . Tapi tetap anggap kau kawan aku ,Kite jangan jadii cam niey , aku tak nak , kau kawan the best weyhh . Ermm , aku tak nak kite berpecahh , tak nak . Aku nak kite macam dulu . Bersame-2 untuk selamanye :'( ILOVEYOUO.S.I.N <3 

Heyy , O.S.I.N sayang korang sampai mamposs weyhh . Together weyhh , tak kan penahh berpisahh <3


THANKS SEBAB SUDI BACA :)

Saturday, 15 October 2011

Tolong aku :(

Weyhh , peningg nye buat blog . Tolong lha aku , aku belumm paham lagii pasal blogg niey . Makin lame , makin peningg aku tengok blogg aku niey . Makin serabai je , da macam sakai daa . err~ Busok je . Hahai , tapii bestt arr , tgok blogg orang laen cantek , terase nak buat . Tapi bile blogg aku , da macam bengong je  . err~ Tolong lha ye , bantuan korang amat-2 lha dihargai :) 


THANKS SEBAB SUDI BACA :)

Bawu buat blog :)

Heyy , aku org bawu kat sini . Maseh dalam mencube :) Kalau ade yang salah sile tunjuk kan . Kalau da tengok blog aku yang tak seberape niey , rajin-2 kan tangan tu follow ye , ILOVEYOU <3 . Thanks coz sudii singgah kat blog aku . Sile tinggal kan comment ye . Oke , thanks :) iloveyoufuckerdamnmuch !


Heyy niey aku taw . Fasihah zaihan :)


THANKS SEBAB SUDI BACA :)

Followers