Welcome to my blog :)

Thursday, 3 January 2013




Holla , lame ken tak update blog ni . Sorry busy le , SPM candidate le . Ok , sekarang aku da freedom . Horeee , suke sehh . Bhahahahaha * jangan nak suke sangat nanti dapat duke :') Ok , tengok le gambar dekat atas tu . Sedih kan ? Mehh sini aku nak citee . Huh -_- aku dengan Mr. Him tak tahu ape status kiteorang . Lost contact terus . Ouhh , so sad lha . Tapi kekadang aku text die juga , sebab da rindu sangat kenn . Hmpp , tapi takpe lha . Tu takdir aku yang ditentukan oleh Allah right ? So sebagai manusie yang biase , aku hanye mampu menerima dengan hati yang terbuka . Dan aku berserah sahaje kepada Allah . InsyaAllah :') Semoga Allah memberi DIA kebahgiaan . Amin >,< Ok , sebelum aku tutup blog ni , aku nak menyatakan azam aku tahun 2013 ni * cube untuk menerima kekurangan diri dan ingin menjadi muslimah sejati . InsyaAllah . Doa kan yee :') Tu saje untuk hari ni . Byeee . Assalammualaikum ;)

Dear Mr. Him , semoga kau bahagia . Aku sentiase mendoakan kesejahteraan kauu . Sama sekali aku tak kan melupakan kau :') Terima Kasih kerana telah hadir dalam hidup aku walau hanye sementare ;)



THANKS SEBAB SUDI BACA :)

Followers