Welcome to my blog :)

Saturday, 31 December 2011

2012 coming :)



Hey , Hellow , Salam satu malaysia , Salam sejahtera . Haha , okay aku da merapuu . Heyy guyss , 2012 cominggg . Said goodbye dekat 2011 :/ Tahunn 2011 banyak kenangan , akan ku merinduii kenangan-II tersebutt . Hahah *sumpa skema ayat aku :P takpe spm punye pasal . peace . hihi . okay , teruskan cerite akuu . Okay , dalam beberapa minit lg akan masuk nye tahun baruuu . Rase sayuu gilerr , tak tahuu nape . Sedihh sangat nak tinggal kan 2011 , banyak sangat kenangan dekat 2011 niey wif friends , family dengan orang yang tersayang :/ . Tapi takpe lha , yang lepas , lepas lha okay . Tahun baruu azamm baruu ouhh , SPM candidate 2012 ouhh . Seram niey :/ Penentuu mase depan kuu . Nak tawu azam aku tak ? haha *loat siket , nak kecahh azam akuu :) okay , azam akuu | Study smart | Jadi kan tahuun 2012 lg baek dari tahuu lepas , lepas | Buatt yang terbaek untuk SPM | Cube untukk mendekat kan lg kepade Allah | Memperbanyakk kan ibadahh | Bersihh kan hati yang da hitam niey *mengakuu akuu selalu buat salahh , lebih baik jujur kan ? :) | Memperkuatt kan iman akuu | Jadi kan tahun 2012 sweet je , taknak sour :) | Ubahh diri akuu | Okayy , tu jup kott azam akuu . Banyak tak ? Banyak kan , kan , kan ? Haha , Aku mencube untuk ape yang aku azam kann . Jika Allahh izin akuu berubahh ape yangg aku azam kann Alhamdulila :) Insyallah , Aku akan mencube dan tidak akan berputus ase . Okay , korang ade tak azam ? Tell lha kat aku , hihi . *menyebok japp . Hahha . Okay tu jup kott . Untuk malam niey . Heyy , niey post terakhirr akuu tauu . Untukk tahunn 2011 lha . Hihi . Okayy , Baiii . Jadi kann hari esok lebih baik dari hari nie okaay :) Tahuum Azam Baruu sayang . Love you all :)


THANKS SEBAB SUDI BACA :)

0 comments:

Followers