Welcome to my blog :)

Wednesday, 7 December 2011

rindu kau :'(

Assalamualaikum :) peace ^_^


okay , korang sehat tak ? aku sehat jup . makin gemuk ouhh , makan tak suda-II . bhaha , kesa pulok aku , hee ~ da nak gemuk cam ne ken ? haha . lame tak update blog ken ? aku busy lha , lg pun takde bende yang aku nak update . bosan je ! okay , mood aku sebenarnye tak bape baek , sape kacau aku , aku lempang muke dea , bhaha #loat gile aku ken ? takpe , diri aku . okay bebalik pasal title kite rindu kau :'( . sape ? agak-II sape ? abang aku ouhh , MOHD ARIF BIN ZAIHAN . korang caye tak ? aku dengan dea tak bertegur , tak bercakap , senang tak sekepale lha . bile perlu je aku bercakap dengan dea , kadang-II aku rase tiap-II ary lha tak tego dea , sebab entah lha , aku rase dea tuu macam tak paham aku , kadang-II macam taknak ade abang macam dea lha . Tapi mak aku kate , dea tetap abang aku , dea tetap darah daging aku . okay ! dea da balek kuantan sambung belajar , sumpa aku memang rindu dea . macam ade something bende aku tak tengok ary niey , iaitu dea lha . mase dea nak balek pagi tadi , memang rase sedihh sangat-II , aku rase lepas niey , aku nak gadoh dengan sape ? hrm , aku siap nanges mase dea berangkat balek :'( mase dea nak balek tuu , dea siap salam aku , okay lha menunjuk kan dea ade perasaan sayang dekat aku ken ? hrm , abang aku rindu kau lha gyle :'( 

Lepastuu , mase magrib tadi aku termasuk bilik dea , perghai , sumpa sedihh teramat-II , rase nak call dea nak cakap aku rindu dea sangat-II , tapi takod naty dea cakap aku gyle . Takpe lha , tahan je lha . biar aku dengan tuhan je yang tahu . sebab abang aku penah cakap dekat aku "hal kau , hal kau , hal aku , hal aku" okay , dari ayat tu aku sentap . aku terus ikut pale aku , tak tego dea . macam tak anggap dea abang aku :'( kadang-II jealous dea belanje adek-II aku yang laen , macam makanan ke ape ke , memang jealous . untuk aku takde . aku rindu mase kecik , pegi mane-II mesti ade abang aku , tapi tu semue tinggal kenangan . dea makin besar , takde mase tu semue . sampai bile aku dengan abang aku nak cam niey ? adekah sampai maty ? tapi aku rindu abang aku teramat-II sangat <3 okay tu je kott , k bye ! nitez :) :-*


okay , tuu abang aku . satu-II nye yang aku simpan picture dea :/




THANKS SEBAB SUDI BACA :)

0 comments:

Followers