Welcome to my blog :)

Wednesday, 21 December 2011

sedare aku ^_^


okay , hyee ! :) sehat tak korang ? haha . aku sehat gyle . terlebih-II sehat . bhaha . okay , da nak naek sch niey . korang da ready belum ? da beli barang sch belum ? haha , aku da ready da , excited siket :D haha . barang sch semue da beli , hihi :P semangat niey , haha . SPM ouhh tahun depan , kene study betol-II , da tak bole maen-II da , haha :P okay , malas nak tulis panjang . karang lari dari tajuk aku ;) okay , see tajuk aku SEDARE AKU haha . okay jumm aku kenall kan sedare akuu okay . #padahal , tak tawuu nak update ape . tapi kesa pulak akuu , akuu punye blog kan ? korang taknak bace sokay :)

okay , sedare aku niey semue belahh mak akuu . belahh bapak aku tak rapat sangat :/ tak tawuu nape . hee~ okay , see . aku masuk kan picture deorang .



okay , biar aku kenal kan satu persatu :) dari kiri : aku call dea kaka and name dea nurul nazleen . Yang tengah-II pulak : aku panggil dea auni and name betol dea Auni dahiya tak silap aku :) . Yang sebelah kanan pulak : panggil dea nina , name sebenar Nur amalina :D


peace :P nampak tak ? yang sebelahh kiri tuu sedare akuu :) yang sebelahh kanan tuu aku :P okay , sedare aku yang niey , panggil nadea , nad and bagai-II lha . name betol dea Nadiatulaina :)


hee~ see that . ade picture aku lg . for your information , aku memang suke bergambar . tak kacauu kauu kan ? okay . thankyou :) okay , sedare aku yang niey orang panggil dea wany jupp . and name betol dea norsyazwani :)


okay , tu je kott . sedare paling rapat dengan aku :) aku sayang deorang sangat-II . deorang sedare the best :) <3 love you all . okay tu jup kott . tangan da penatt . kboiii . muahh .


rinduu kauu sayang :/ 


glitter-graphics.com


THANKS SEBAB SUDI BACA :)

0 comments:

Followers