Welcome to my blog :)

Monday, 2 January 2012

BUFDAY SAYANG ♥




Heyy , hallow . Koranggg , akuu happy gilakkk ! aww aww ♥ . haha . Opss , lupe nakk tanyee khabarr korangg . Hehe , sory , sory . Terlalu gembiree . Okayy , korangg macam mane ? Sehat tak ? Dahh readyy nak sch ? Semue barangg da beli ? haha . Aku ? Semue daa , aku da readyy daa . Semangatt gyle auu . Aww aww ♥ . Haha , okayy . Stopp cite schh japp . Aku excitedd sangatt nieyy . Haha , nape ?? See lha my title sis , haha . BUFDAY SAYANG , aww aww ♥ . *loat kan akuu ? Bufdayy pakwee ponn nak kecahh . sokayy lha . Korangg nak cakapp ape ponn . Akuu cumee , nak tuliss ape yang akuu rase nak tuliss . Kalauu korangg taknak bace sokayy , Akuu tak paksee tauu . Peacee :P . Sebenarnyee tak de ape yang menarikk poonn pasall bufdayy 'sayang akuu' nieyy . Biase jupp . Just jumpe je , tu ponn tak lamee sekejapp jee . Tapi takpe lha , asall kan jumpee . Hihi . {okayy , akuu bukann nak bangge kann pakwee akuu tauuu, justt taipp je :)} okayy , alhamdulila dan bersyukurr kepade allah sebab hidupp aku semakinn bahgie wif familyyy ♥ Yangg tak happy hari nieyy , waitingg my fatherr balekk ruma . Rinduu sangat-II ouhhh dekatt abahh akuu . And then , abangg akuu da balekk kuantan . Sambungg belajauu , ouchh . gonna miss him :/ .okayy tu jupp kottt . iloveyouuuuuu :)


THANKS SEBAB SUDI BACA :)

0 comments:

Followers