Welcome to my blog :)

Friday, 20 January 2012

LULUS | ALHAMDULILAH ^_^




Hello my readers , rindu aku tak ? Rindu kan , kan , kan ? Yess , i know that . Because aku lg rinduu korang . Haha , ececehh . Yeletuww kenn . Okayy , see title kali niey . About what ? LULUS | ALHAMDULILAH ? Ape tuu ? Okayy , biauu aku citerr . Semalam 19/01/2012 . Aku pegi test JPJ lg . And then , AKU LULUS . Ya allah , memang bersyukur sangat dengan Allah sebab Allah makbul kan doa akuu . Mase semalam aku tawakal je . Tapi alhamdulila , aku lulus . Memang best sangat . Suke sangat-II . Hihi :)
Okay , tu satu pasal memang best sangat lha sebab da lulus . Tapi hari nieyy . Dekat sekolah , Ya allah . Banyak gyle homework , da lha hari niey jugak kene hantar . Lenguh gyle tangan akuu . Rase nak tercabut , tapi takpe . Aku cube tak mengeluhh aku buat jugak . Demi SPM ! ouchh , haha . Tapi akhir nya siap jugak . Bile da siap tuu , Lega sangat-II . Ringan siket beban aku nak buat homework . And mulai esok cuti seminggu sebab TAHUN BARU CINA , okay sebelum tuu . Aku nak ucapkan SELAMAT TAHUN BARU CINA dekat semue kaum cina :) okayy , sambung balik . Homework banyak ! Aduhaii . Bagi aku lha homework banyak . Tak tawu lha budak kelas aku kate homework siket . Aku niey jenis , malas nak buat homework dekat sekolah bile ade mase lapang . Aku lebihh suke buat kat ruma . Aku pon tak tawuu nape . Be myself :) hihi . Okayy , korang tu je kott . Selamat bercuti dan selamat membuat homework :) ILY .

Still trying to change my life for success


THANKS SEBAB SUDI BACA :)

0 comments:

Followers