Welcome to my blog :)

Thursday, 12 January 2012

TEST JPJ !



Hello , haii korang . Miss aku tak ? Miss kan , kan ? hihi . Aku tawuu . Akuu ponn miss korang :) Cam mane dengan sch korang ? Okay tak ? Buat mase sekarang alhamdulila okay lg . Aku lha , tak tawuu pulak korang :) hihokk . Korang bace tak tajuk aku tu ? Bace kan , kan , kan ? TEST JPJ ? Kenape ea ? ehh-II , sebelum tu . Tawu tak test jpj ape ? Haha , test jpj moto lha . Ala yang nak dapat P uwhh . Tawu kan , kan , kan ? Huh , sedih sangat tau-II . Sebak gyle hati niey . Rase geram pon ade , tapi takde rezeki nak buat cam ne kan ? Takpe cube lg :/ Aku tak lulus lha bahagian II . err~ geram seyhh . Bahagian III da okay da . Lulus da , markah die ponn da okay da . Tapi slek bahagian II . Bole pulak aku tak focus mase nak naik titi tuu . Then jatuhh . Ehh , korang jangan sangke aku jatuhh tergolek-II tuu . Just moto jatuh dari atas titi . Paham tak ? Tak paham ? Buat-II paham lha okayyy :P err , mase tuu akuu rase nak nanges weyhh . Melayang duet RM40 . perghh , hahahai . Nak wat cam ne kan ? Bukan rezeki akuu . Sokay lha . Tapi yang penting , test jpj minggu depan buat yang terbaik . Yeahh , seha kauu bole buat :) Tak salah kan bg semangat untuk diri sendiri :D okay , korang doakan aku tauu . okayy , lubiuuuuuu <3 kboiii .


THANKS SEBAB SUDI BACA :)

0 comments:

Followers