Welcome to my blog :)

Friday, 16 March 2012

HAPPY | SAD :'(

menunggu mu :/

Annyeonghaseyo  , cehh aku niey nak berbahase korea pulak :D sejak bile pulok kau minat korea ? hihi . mase mule mule aku tengok Lee Dong Wook berlakon , dari situ lha aku minat , huahua . ala , tu pun tengok cerite ler , kalau hero die tak ensem . tak le aku nak tengok ;p kau tengok aku da lari dari tajuk akuu . Happy? because? kikih . okay , aku jumpe Mr. Him tadi , hoho . lame seyh da tak jumpe die , dekat sekolah un jumpe cam gitu je . kadang kadang buat cam tak kenal . tadi baru dapat dating nan die . suke gyle babeng. da lame kot tak dating nan die , hoho . okay , jangan happy sangat lha der :/ Sad? die tetap berubah , then bile balik ruma , haram tak text aku . aku tunggu je , aku jugak kene text die . tu pun balas macam memang mintak penampau . padah padah le lambat , kesabaran aku memang benar benar diuji . sampai ade yang tak balas -,- yele , orang lupe akuu kenn . hrmm , mood takde da . kay lha kayboii ;)
Thanks happy kan aku dear -,- iloveyou .


THANKS SEBAB SUDI BACA :)

0 comments:

Followers