Welcome to my blog :)

Thursday, 15 March 2012

| Kau Berubah |

Hey , aku da lame tak menaip dekat blog aku nieyy . Da gupe ape da blog aku niey , cam haram je . Huahuahua :D Hellow frends , aku busy siket lerr . Ea , lupe nak bagitahu aku da duduk hostel , so takde mase lha aku nak menaip dekat blog aku niey :/ Kembali dekat tajuk kitee , kau berubah lha weyhh . Sumpa kau da berubah , aku rinduu kot kau yang dulu , mane kau yang dulu . Sentiase sweet , memahami aku ? Mane ? Mungkin kau betul-II da berubahh . Kite da jarang gyle text kan sayang ? Kau sentiase busy right ? Takde mase untuk akuu . Kau sibuk dengan kawan kau , motor kau . Dulu kau penah cakap dekat aku , satu hari kau tak text aku , tak call aku hidup kau tak sempurne . Kalau kau tak jumpe aku satu hari , kau rase macam kau tak buat sesuatu , then sekarang ? Kau tak buat tu semue pon takpe right ? Takpe lha sayang , aku cube paham kau . Lg pun aku da duduk hostel , so kau bebas nak buat ape right ? Aku percaye kan kauu . Kalau kau bohong akuu , sokay lha . Aku terime je kot . Hope kau tak buat ape yg kau janji nan aku tuu ;) Sumpa aku rindu kau yang dulu . Kadang-II aku teringat mase mule-II kau mintak couple . Mane kau yang mase tu ? Hilang kee ? Kite sekarang pon da tak bole nak jumpe sangat . Ade je penghalang nyee , weyhh kau ingat AKU SAYANG KAUU ! Aku cube untuk pertahan kan hubungan kite nieyy , selagi aku bole pertahankan lagi . Walau kau da jauh sangat dari hidup aku , tapi aku tetap ingat kauu . Walau pon kadang-II kau lupe kan akuu , aku tetap akan tunggu kau . Walau kau berubah macam niey sekali , aku tetap akan sabar dengan kauu . * hewhew korang meluat kee bace ? tak kesa lha , blog akuu . Suke aku lha kenn ? hihi ;) kay tu je kott . Kboii :/
sayangilha orang itu selagi die maseh ade ;)


THANKS SEBAB SUDI BACA :)

0 comments:

Followers