Welcome to my blog :)

Sunday, 18 March 2012

Rindu kot |


rindu kau mase niey :/

-,- ni update yang last buat bulan march ni kott. Aku da nak balik hostel da, hrm hati ni nak balik. Tapi hati ni juga kate takyah balik. Tak tahu nape macam ni, ya Allah :/ tak sedap hati langsung ==' nape ea? Minta-minta lha takde pape yg berlaku. Okayy, see title aku. Rindu kau lha weyh, aku rindu kau sangat-sangat mase tu. Sumpa aku nak kau yang tu balik. Aku tak kan lupe kan mase ni, kali pertame and last kite pegi -,- Aku nak sangat cam ni lagi, tapi aku tawuu tak kan dapat punye. Kau da ade life kau, aku ni kau pinggirkan. Kau selalu sangat da buat aku cam tu. Kadang-kadang aku nak menangis lagi pun da tak bole. Then sekarang, aku nak balik hostel da. Kau tawu aku nak balek hostel, tapi kau buat perangai. Kau pikir ape ha? Kau memang kan? Sob sob. Thanks buat aku cam ni dear kbaii :'(
 
kesabaran aku memang benar diuji sekarang -,-




THANKS SEBAB SUDI BACA :)

0 comments:

Followers